Sådär ja…

Ahh… Nu tror jag att hemsidan fungerar som den ska igen! Laughing Den ser dock inte helt likadan ut som tidigare, men jag ska åtgärda det också framöver. Jag har lagt till en ganska rolig "feature", vi kan numera blogga via våra telefoner, du hittar den bloggen här. Än så länge är den dock ganska innehållslös…

Imorgon åker vi till Umeå för att på måndag åka vidare mot Göteborg. Vi ska försöka hitta en brudklänning till Marianne och lite annat smått och gott bröllopsrelaterat. Redan på onsdag åker vi tillbaka till Umeå där vi stannar en dag för att bland annat hämta ut våra nya ringar. Sen bär det av upp till Mellanström för lite traditionella sportlovsaktiviteter… Cool

Detta inlägg är publicerat i Bloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card