Sprint regerar!

Ha! Sverige har just tagit två guld i vinter-OS i Turin. Både damerna och herrarna tog guld i sprintstafetten! Det var så spännande att jag känner mig lika slut som om jag skulle ha åkt själv… Wink

Jag tycker för övrigt att det är mycket intressant att just de svenska åkarna var starka motståndare till sprinten när den skulle lanseras inom skidåkningen. Nu verkar det ju som att det är den enda formen av skidåkning som vi verkligen behärskar. Men jag klagar definitivt inte!

Dagens två guld gjorde dessutom att vi gick om Norge i medaljligan (men det går nog över väldigt fort…).

Innan lektionen kl 14 ska jag försöka heja fram Björn Ferry till en framskjuten (haha) placering, man måste ju hålla grannsämjan vid liv!

Detta inlägg är publicerat i Bloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card