Vältränad? Pyttsan…

ImageMan är ganska dum egentligen. Jag trodde att man genom att gå ner >15 kilo i vikt automatiskt skulle få bra kondis. Så funkar det tydligen inte… Vi (jag och M) har nämligen börjat spela innebandy med ett gäng från Luspen och Komvux och i onsdags var det premiär.

InnebandybollSom vanligt var det ju skitkul att spela, men man blir ju trött på en gång… Det räcker med en rusch (stavas det så…?) så är man ju helt färdig. Vi spelade dessutom i två timmar, utan att ha ätit nåt på fem timmar. Smart. Jag mådde dåligt hela kvällen efteråt… Men, det är ju som de säger, är huvudet dumt får kroppen lida… Laughing

Träningsvärken ska vi då inte ens prata om. Det gjorde ont kroppen att stiga upp ur sängen igår morse och det var ännu värre idag. Benen, från fotleden till höften, gör ont, ändan gör ont, ryggen och nacken gör ont, armarna känns som bly… Fan vilka mesar vi är! Vi får hoppas att om vi fortsätter spela så kommer konditionen förr eller senare…

Detta inlägg är publicerat i Bloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card