Tejpvalla och pjäxor

Kallt värre...

Nu har jag testat mina nya pjäxor (Alpina 1550 BC) som jag fick i julklapp. De kändes mycket stabila och bra! Jag hade dessutom vallat mina skidor med en valla i tejpform, som hade utlovats skulle passa för -20 till +5 grader… Idag var det -24 (kallt kan jag lova!) när jag var ute och åkte, och nog hade då jag fäste (och glid). Det verkar faktiskt funka ganska bra.

Däremot är jag lite tveksam till slitstyrkan. Enligt tillverkaren (Start) ska en tejpremsa hålla i 20 mil, men jag har då redan lyckats slita bort delar av den… Det kan ju i och för sig bero på att jag gjorde något fel när jag applicerade den, men jag följde då alla instruktioner. Jaja, vi får väl se hur det blir när jag har åkt några mil till!

Detta inlägg är publicerat i Bloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card