Julklappar till sig själv – bra eller dåligt?

Jag har just köpt julklappar till mig själv från Johannes, farsan och morsan. I och med att jag har beställt dem själv så vet jag vad jag får och jag vet att det är saker jag vill ha (tjoho!). Men samtidigt kan jag inte undgå att tycka att det är lite tråkigt. Man går ju miste om ”spänningsmomentet” vid julklappsöppningen… Nästa år tror jag att jag vill ha överraskningar igen!

För den som undrar vad det blev för nåt så kan jag meddela att det blev ett merinoullsunderställ (Akla), en skaltumhandske (OD Summit Pro) och en linervante (OD Layeron) från Northstar.se. Cool

 Skriv gärna en kommentar och ge oss era åsikter om att köpa julklappar till sig själv!

Detta inlägg är publicerat i Bloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

2 Kommentarer

 1. NästanArjeplogBo
  Publicerad 16 december, 2005 kl 03:50 | Permalänk

  Det ultimata är att få något från \’den gigantiska listan av saker man vill skaffa\’ – sannolikheten att det a)inträffar och att det blir b)rätt pryl/färg/storlek/typ etc är dessvärre så försvinnande liten att jag föredrar att göra inköpen själv. Detta för att slippa få fel sak till fel pris…om man tex önskar sig ett par handskar så är det oftast ett specifikt par man vill ha (se Andreas inköp 😕 ). För att inte ta bort överraskningsmomentet helt så kan man önska sig diverse småprylar som är enkla att identifiera.

  PS. Har försökt avskaffa julklappar i min familj men misslyckats så jag är eg fel person att tycka till 😉 DS

  GoD JuL på Er!

 2. Andreas
  Publicerad 20 december, 2005 kl 03:46 | Permalänk

  Nu har jag fått min leverans från Northstar. Grejorna känder mycket bra… Jag kan för övrigt verkligen rekommendera Northstar, de ger bra service och är väldigt kunniga!

QR Code Business Card