Gerd och Günther!

Just nu befinner vi oss i Stockholm, närmare bestämt i Botkyrka! Vi är på Teaterdagarna som anordnas av Riksteatern. Det innebär i korthet att man ser en massa teater tillsammans med en hel massa teaterintresserat folk. För tillfället sitter vi dock vid en surfdator och väntar på bättre tider (och nästa föreställning).

Bäst hittills är en pjäs av Norén, ”Natten är dagens moder”, som spelades av en teatergrupp med döva medlemmar. Skådespelarna använde teckenspråk, parallellt med att en berättare läste dialogen. Låter skumt men var faktiskt mycket bra!

Mindre bra var föreställningen ”Klubb Botkyrka”, som i stort sett var en minikonsert med unga lokala förmågor. Det kändes väldigt ”förortigt”… Rap och hip hop var de främsta inslagen.

Idag har vi haft lite strul med lokaltrafiken, så vi missade det vi skulle se tidigare under dagen. Det blev lite shopping istället, inte helt fel iofs. Nu ska vi tydligen se en dansföreställning för barn, låter spännande…

Imorgon blir det bl.a. en pjäs Tjechov, det ser vi fram emot! Vi har just bytt till oss biljetter till den föreställningen, och enligt dessa heter vi Gerd och Günther!  Vi ska göra vårt bästa för att leva upp till namnen…

Detta inlägg är publicerat i Bloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

  1. Johannes
    Publicerad 20 november, 2005 kl 04:44 | Permalänk

    Jag tycker Gerd och Günther var alldeles förträffliga namn och detta kommer ni få heta i fortsättningen också! :grin Det börjar kännas lite tjatigt med \’Dreas och Marianne så det här blir ju en gemytlig nystart på det hela 8)

QR Code Business Card