Lovet slut…

Åh nej! Lovet är slut! Tänk att det alltid ska gå så rackarns fort… Inte känner jag mig speciellt utvilad heller. Jaha, då får man börja längta till jullovet då. Dessvärre brukar det kännas som om det är väldigt långt mellan höstlovet och jullovet…

Vi har varit hundvakt åt Dante under lovet, så vi passade på att ta med honom ut i skogen för att kanske äntligen få skjuta nåt, men det blev ingenting nu heller. Vi fick dock se en del fågel, bl.a. en tjädertupp och en orrflock, men ingen ville sitta still länge nog för att bli skjuten konstigt nog.

Vad har vi gjort mer under lovet då? Ja, inte mycket egentligen… Vi har tagit det väldigt lugnt. Men vi har iaf ställt i ordning stugan inför vintern. Värmen är avslagen och vattnet är avstängt. Så framöver blir det till att planera lite mer innan man åker till stugan. Det tar ju ett tag att värma upp ett så pass stort hus…

Detta inlägg är publicerat i Bloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

2 Kommentarer

  1. Johannes
    Publicerad 8 november, 2005 kl 01:51 | Permalänk

    Jag vill också ha lov och jag vill också jaga 🙁

  2. Andreas
    Publicerad 8 november, 2005 kl 06:05 | Permalänk

    Bli lärare då!

QR Code Business Card