Välutrustad…?

Nu börjar man vara rätt välförsedd på turskidåkningsutrustningssidan (kanske världens längsta ord? Laughing). Tidigare idag läste jag VK och fick då syn på en annons från Intersport. De skulle ha 20% rabatt på all skidutrustning idag (och bara idag) och med tanke på att jag behövde ett par nya pjäxor bad jag Markus åka och kolla om de hade den modell jag ville ha, nämligen Alpina BC 1550.

Dessvärre fanns den inte inne i min storlek. Priset skulle dock bli detsamma även om man la in en beställning, vilket Markus nu har gjort för min räkning. Suveränt! Så när jag åker till Umeå nästa gång kan jag hämta mina nya pjäxor. 

Anledningen till att jag överhuvudtaget behövde nya pjäxor var att jag tidigare i höst köpte nya bindningar på Sportringens utförsäljning här i Storuman. De bindningar och pjäxor jag hade sen tidigare var för veka för turskidåkning. Nu fattas bara snön, som dessvärre lyser med sin frånvaro…

Detta inlägg är publicerat i Bloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card