Lång jakttur och kallt bad!

När jag skriver detta har Markus precis lämnat Storuman med destination Umeå. Hans besök hos oss avslutades med en middag i Storuman som han fick laga sjäv, vilka värdar vi är!

Andreas utför avancerad akrobatik...Helgen har annars spenderats i Mellanström, som visade upp sig från sin allra vackraste sida. Vi har haft kanonväder! På lördagen var jag och Markus ute i skogen hela dagen. Någon fågel fick vi dock inte se, om man inte räknar lavskrikor. Lunchen, som bestod av pytt i panna, avnjöts i Kyrkviken. Bilder från jaktturen kan beskådas i Bildgalleriet [borttaget numera].

Senare på kvällen var det dags för bastu. En koll på termometern visade att det var -2 grader i luften och +2 grader i vattnet. Givetvis skulle vi bada! Kallare än så har jag faktiskt aldrig badat frivilligt, så det var en upplevelse… Jag måste medge att det var fruktansvärt kallt!

Utöver Markus har även Lollo och Tudor hälsat på i helgen. Milton och Tudor är inte bästa vänner, så det har morrats en hel del… Det som är positivt
är ändå att Milton har fått lära sig att han inte alltid är högst i rang!

Detta inlägg är publicerat i Bloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card