Då var det helg…

Jaha, då var det helg igen! Känns ganska bra måste jag säga. Men innan vi går hem för dagen väntar jag fint besök, Markus är nämligen på väg från Umeå för att ha en lektion med mina elever. Jag har en kurs i Multimedia där jag tyckte att det kunde passa med en föreläsning om VR, så det blir nog kul.

Sen blir det till att åka upp till stugan. Vi hade tänkt försöka jaga lite, så förhoppningsvis blir det inte alltför tokigt väder. Det verkar som om det ska bli kallt, men det gör ju inget. Bara det inte blir en massa nederbörd i form av regn eller snö.

Markus har dessutom sagt att han vill basta (och hoppa från bryggan…), men nog undrar jag om han står fast vid det efter att han kollat på termometern i Mellanström…

Detta inlägg är publicerat i Bloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

  1. Markus
    Publicerad 24 oktober, 2005 kl 09:19 | Permalänk

    Har jag sagt att jag ska bada så nog f-n badar jag. Det var riktigt varmt och skönt, hela 2 grader. Till min stora förtjusning lyckades jag även lura med Andreas på denna tvivelaktiga aktivitet :grin Det enda som fattades var att vi hade behövt hacka upp isen först. Det hade ju känts riktigt macho.

QR Code Business Card