Marknadsföring i Tärnaby

Gårdagen var en tuff dag… Det började med att vår administratör Anna ringde på morgonen och meddelade att jag var tvungen att hämta bussen på Bil & El. Min tanke var då ”Vilken buss? Och varför ska jag hämta den?”. Det visade sig att det var denna dag vi skulle på marknadsföring i Tärna, vilket jag helt hade förträngt…

Ungefär halv tio åkte vi iväg upp mot Tärna och vi var inte hemma igen förrän efter 22. Under dagen pratade vi med elever ur årskurs nio för att informera dem om de program som Luspen erbjuder. Senare på kvällen var det föräldramöte där vi höll en presentation för intresserade föräldrar. Det fanns även representanter från Lyckseles och Vilhelminas gymnasier där. Vi dominerade stort…

Detta inlägg är publicerat i Bloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card