Ny hemsida!

Nu har jag byggt om vår hemsida! Sidan är inte helt klar, och det finns en del saker som inte fungerar som de ska… Om några dagar hoppas jag dock att allt är ok. Allt innehåll från den gamla sidan är flyttat till den nya, men vill man ändå kika på den gamla så finns den kvar här: [borttagen numera].

Den nya sidan är byggd med ett ”innehållshanteringssystem” (CMS på engelska, det finns inget bra ord på svenska…) som heter Joomla! och är Open Source. Detta i sin tur använder sig av PHP och MySql. Det finns en mängd tilläggsmoduler till Joomla! vilket gör att det är lätt att lägga till ny funktionalitet. De moduler jag har lagt har jag modifierat så att det passar mina syften och mina önskemål. Tur att man är kungen på PHP…

Detta inlägg är publicerat i Bloggen. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
QR Code Business Card